top of page
Calinova 2 - webversion.jpg

Investeren in Calinova

Sanitair, verwarming en energie met een blik op de toekomst, voor particulieren en professionelen.

 Ontdek onze investeringsopties: 

Interessante formules met 5-9% rente per jaar.

image.png

Investeer in een duurzame toekomst!

Sinds 2020 maakten we met Calinova een mooie groei door. Na enkele jaren van herstructurering, maken we op dit moment de switch naar grotere B2B-projecten. Drie stevige renovatieprojecten (elk over een periode van 3 tot 6 maanden) en drie nieuwe onderhoudscontracten bij Infrabel, Fedasil en Stad Landen (looptijd van 2 tot 4 jaar) maken hier deel van uit.

 

Ook willen we verder investeren in digitalisering en plannen we om een salesmedewerker en een projectleider toe te voegen aan ons team.

 

Om deze groei bestendig verder te zetten, lanceren we een crowdlendingcampagne bij Winwinner. Dat is een erkend crowdlendingplatform waarop ondernemingen hun zoektocht naar financiering publiek kunnen maken en investeerders kunnen vinden die via leningen in die ondernemingen willen investeren.

 

We houden dus een crowdfundingcampagne, en dat betekent dat jij ook mee kan investeren in Calinova via een lening die jou een rendement kan opleveren dat ruim boven de rentes op spaarboekjes ligt! Concreet kan dit via​:

Ons verhaal - Winwinner
Crowdlending

(gestandaardiseerde achtergestelde lening)

  • 9% Jaarlijkse bruto rente

  • Investering met looptijd vanaf 4 jaar

  • Jaarlijkse aflossing met 1 jaar kapitaal uitstel

Vanaf €500,00

Winwinlening

(achtergestelde lening)

  • 5,25% Jaarlijkse bruto rente
    + 2,50% jaarlijks belastingskrediet

  • 30% overheidswaarborg op het openstaande bedrag

  • Looptijd van 5 jaar

  • Jaarlijkse aflossing

Vanaf €2.500,00

=> Bovenstaande percentages maken misschien niet alles meteen duidelijk. Daarom even een voorbeeld voor een investering van €5.000 als particulier: bij de crowdlening heb je dan na 5 jaar een nettorendement van €1.375,82. Bij de winwinlening is dat na 5 jaar iets meer dan €957 nettorendement! Op onze campagnepagina kan je zelf je rendement simuleren, voor verschillende bedragen.

Via de aanbieding van de crowdlening en de winwinlening (beide achtergestelde leningen) samen is het onze ambitie om minimaal €100.000 en maximaal €300.000 op te halen. Uiteraard willen we je ook op de risico’s van een eventuele investering wijzen. Als investeerder loop je het risico dat je het geïnvesteerde bedrag geheel of gedeeltelijk verliest in geval van onmogelijkheid tot terugbetaling.

 

Wil je meer informatie over onze financieringszoektocht? Bekijk dan onze campagnepagina bij Winwinner. Daar kan je onze groeiplannen, financiële info en de investeringsvoorwaarden raadplegen.

image.png
bottom of page