top of page

Over Calinova.

DE WAAKVLAM VAN UW COMFORT
Icoon van een efficiënte gasketel voor betrouwbare verwarming en warmwatervoorziening

Calinova is een energieke onderneming gespecialiseerd in totaaloplossingen voor sanitair, verwarming en energie met een blik op de toekomst. We werken uitsluitend met kwalitatieve en innovatieve producten zodat u langdurig kan blijven genieten van optimaal en duurzaam comfort!

Een lekkende kraan of kapotte verwarming? Onze coole techniekers maken van iedere uitdaging een koud kunstje. Bij ons ben je dan ook zeker van de meest gepaste oplossing binnen uw budget. Daarnaast kan je 24/7 rekenen op hartverwarmende service van onze interventiedienst.

We zijn uw loodgieter, sanitairman, verwarmingstechnicus en energiespecialist op één adres. Kortom, de waakvlam van uw comfort

Meer weten over hoe we je verder kunnen helpen? Onze adviseurs komen graag bij je langs met advies op jouw maat.

271532988_479199593622697_1655651645530797309_n.jpg

Ons verhaal

Wij profileren ons als butler doorheen de wereld van verwarming, sanitair en klimaatbeheersing. Zie ons als een gids die samen met jou de weg bewandelt naar duurzaam en innovatief comfort in uw kamer, woning of gebouw.

Van herstelling & onderhoud tot advies & installatie

Bij Calinova willen we meer betekenen voor onze klanten dan de doorsnee bedrijven. We zijn voor onze klanten naast experts van ketels, airco's, warmtepompen... ook de toffe loodgieter om de hoek die jouw systemen professioneel onderhoudt, lekken dicht en ondertussen een tof babbeltje slaat.

Zowel particuliere als professionele klanten

Naast het voorzien van warm water, frisse lucht, duurzame energie en aangename verwarming bij ieders thuis zijn we ook de ideale partner voor grotere projecten of professionele klanten. Onze eigen gewiekste installateurs, calculators en techniekers weten ieder project, groot of klein, steeds tot een goed einde te brengen.

De kernwaarden van Calinova

Eerst luisteren, dan adviseren

Door goed te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten installeren we steeds de best passende oplossingen. Je mag zeker zijn van maximaal comfort binnen uw budget

Kwaliteit & duurzaamheid

Onze ervaren medewerkers werken uitsluitend met kwalitatieve producten van gerenommeerde merken.

Service 24/7

Een lek, kapotte verwarming of dringende assistentie nodig? Geen zorgen, onze klanten kunnen de klok rond op ons rekenen. Dag in, dag uit.

bottom of page