top of page

Vacature: Verwarmingstechnieker (M,V,X)

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023


Ben jij een (ervaren) HVAC-technieker met een passie voor centrale verwarming en klimaatbeheersingssystemen en heb je een licentie voor technicus vloeibare brandstof (TV) en technicus gasvormige brandstof (GI)? Dan is deze vacature bij Calinova in Sint-Truiden zeker iets voor jou!


Functieomschrijving:

Als verwarmingstechnieker ben je bij ons verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en het onderhouden van centrale verwarming en klimaatbeheersingssystemen. Je gaat proactief te werk en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om onze klanten verder te helpen. Je hebt een klantgerichte aanpak en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Bovendien ben je een echte teamspeler en werk je graag samen met collega's om de beste resultaten te behalen. Een hands-on mentaliteit is jou niet vreemd, of je nu zelfstandig of in team werkt, je steekt graag de handen uit de mouwen en toont initiatief op de werkvloer. Daarnaast wordt een resultaatgerichte instelling bij Calinova erg gewaardeerd, we streven er als onderneming dan ook steeds naar onze klanten te adviseren, ontlasten en te voorzien in rendabele oplossingen.


Functievereisten:

 • Licentie voor technicus vloeibare brandstof (TV) en technicus gasvormige brandstof (G1)

 • Licentie GII en Cerga certificaat (pluspunt)

 • Eerste ervaring als technieker in HVAC

 • Goede kennis van het Nederlands en basis Engels (andere talen zijn een pluspunt)

 • Sterke communicatieve vaardigheden

 • Klantgerichte aanpak en hands-on mentaliteit

 • Resultaatgerichte instelling


Wat bieden wij:

 • Voltijds contract van onbepaalde duur

 • Een uitdagende functie waarin je jouw technische vaardigheden kunt toepassen en verder ontwikkelen

 • Een dynamische werkomgeving met een enthousiast en professioneel team

 • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf

 • Aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen


Als technieker bij Calinova krijg je de kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in de sector van centrale verwarming en klimaatbeheersingssystemen. Je zult werken aan uitdagende projecten en bijdragen aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Bij Calinova geloven we in het investeren in onze medewerkers en bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en groeien. 

Over ons:


Bij Calinova begeleiden we onze klanten doorheen de wereld van verwarming, sanitair & energie. Dit doen we zowel voor particuliere als grotere professionele klanten.


Hoe maken wij het verschil? Door er voor te zorgen dat we altijd de interessantste oplossing aanbieden voor elke klant, zonder in te boeten op comfort en terwijl we een steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst!

De afgelopen jaren kende we een gezonde groei door een toename aan projecten en opdrachten. Dat brengt natuurlijk met zich mee dat ons team ook een extra paar behendige handen kan gebruiken.


Solliciteer vandaag nog en bouw mee aan de succesvolle toekomst van Calinova!


Σχόλια


bottom of page